6D-ja Korean Shading

6D Eyebrow tekniikkassa jäljitellään asiakkaan omia kulmakarvoja, jolloin lopputuloksesta saadaan mahdollisimman aidon ja luonnollisen näköinen. 

Tekniikalla luodaan vaikutelma tuuheammista ja runsaammista kulmakarvoista. Puudutteena käytän pintapuudutetta ja toimenpide on kivuton.

Korean Shading -tekniikalla tehdään pehmeä "varjostus" omien kulmakarvojen sekaan. Ei niin selkeä "karvatekniikka" vaan pehmeä, muotoa korostava tuuhennus kulmille. Sopii erityisesti henkilölle, joka haluaa vain pienen kohennuksen omille kulmille.

Korean Shading sopii hyvin myös käytettäväksi 6D -tekniikan kanssa, jolloin saadaan kaunis ja täyteläinen lopputulos!

Kulmakarvat ovat oleellinen osa kasvojemme ilmettä. Niiden oikealla muodolla voidaan kasvojen ilmettä kohottaa ja antaa kasvoille ryhtiä.

Ikääntyessä kulmakarvojen väri haalistuu ja kulmakarvat muuttuvat ohuemmiksi. 6D tekniikalla voidaan korjata kulmien muotoa, jolloin kasvojen ilme muuttuu välittömästi nuorekkaammaksi ja ryhdikkäämmäksi.

6D Eyebrow kestopigmentointi kestää ihotyypistä riippuen 1-2 vuotta.

Pigmentointi paranee vajaassa viikossa. Kulmiin lisätään ohuelti hoitovoidetta paranemisen aikana. Kulmien koskettelua käsin tulee välttää muutamia päiviä. Saunomista ja hikoilua tulee välttää paranemisen aikana. Auringolta tulee suojata myös kunnes kulmat ovat parantuneet.

HINNASTO:

Kulmien 6D pigmentointi (sisältää 4-6 vkon kuluttua Touch-up -käsittelyn) hinta 360,-

Kulmien Korean Shading -korostus 320,- (sis. Touch-upin 4-6 vkon kuluttua)

Kulmien 6D + Korean Shading -pigmentointi yhdellä kertaa yht. 460,- (sis. Touch-upin 4-6 vkon kuluttua)

 

Tiedustelut ja ajanvaraus Ellalta sähköpostilla ella@kanthima.fi tai puhelimella 044 5602329.

Tässä esimerkkejä tekemistäni 6D Eyebrow pigmentoinneista;

malli1

malli1

katri sonja

Ottilia ennen